ODF peralatan produksi skala gedhe

  • OZM340-10M Transdermal Patch Nggawe Machine

    OZM340-10M Transdermal Patch Nggawe Machine

    Peralatan OZM340-10M bisa ngasilake film tipis Oral lan Patch Transdermal.Outpute kaping telu tinimbang peralatan skala menengah, lan minangka peralatan kanthi output paling gedhe saiki.

    Iku peralatan khusus kanggo mbikak bahan Cairan roto-roto ing film basa kanggo nggawe bahan film tipis, lan nambah film laminated ing.Cocog kanggo industri obat, kosmetik, lan produk perawatan kesehatan.

    Peralatan kasebut nggunakake regulasi kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis sing digabungake karo mesin, listrik lan gas, lan dirancang kanthi ketat karo standar "GMP" lan standar safety "UL" ing industri farmasi.Peralatan kasebut nduweni fungsi nggawe film, pangatusan hawa panas, laminating, lan liya-liyane. Indeks data dikontrol dening panel kontrol PLC. Sampeyan uga bisa dipilih kanggo nambah fungsi kayata koreksi penyimpangan, slitting.

    Perusahaan nyedhiyakake dhukungan teknis profesional lan layanan sawise-sales, lan nemtokake personel teknis menyang perusahaan pelanggan kanggo debugging mesin, bimbingan teknis lan pelatihan personel.