Kabar

  • Tim sing selaras melu ing 2022 Pharmtech & Ingredients sing dianakake ing Moskow

    Tim sing selaras melu ing 2022 Pharmtech & Ingredients sing dianakake ing Moskow

    2022 Pharmtech & Ingredients wis sukses, lan trip iki kebak hadiah kanggo tim sing selaras.Ing Moskow, kita ketemu kanca-kanca lawas lan ngomong babagan kontrak 23 taun, sing nyenengake.Ing wektu sing padha, suksesi pelanggan nuduhake int ...
    Waca liyane
  • Aligned Technology nyumbang kumpulan meja anyar kanggo sekolah dhasar ing Yunnan

    Aligned Technology nyumbang kumpulan meja anyar kanggo sekolah dhasar ing Yunnan

    Kanggo nambah lingkungan sinau bocah-bocah, Aligned Technology Co,.Ltd nyumbang sakumpulan meja anyar kanggo sekolah dasar ing Provinsi Yunnan tanggal 8 Oktober 2022. Misi tim sing didadekake siji yaiku nyumbang kanggo kesehatan urip lan pembangunan sing lestari.Kajaba iku...
    Waca liyane
  • Pelatihan kesejahteraan umum Aligned lagi ditindakake

    Pelatihan kesejahteraan umum Aligned lagi ditindakake

    Manajer umum Aligned Machinery Co.ltd, Pak Quan, nganakake pelatihan kesejahteraan umum kanggo perusahaan liyane, kanthi tema "carane netepake misi lan nilai perusahaan, lan kepiye ...
    Waca liyane
  • Pelatihan kesejahteraan umum Aligned lagi ditindakake

    Pelatihan kesejahteraan umum Aligned lagi ditindakake

    Manajer umum Aligned Machinery Co.,Ltd, Pak Quan, nganakake pelatihan kesejahteraan umum kanggo perusahaan liyane, kanthi tema "carane netepake misi lan nilai perusahaan, lan kepiye golek tujuan lan makna kerja" .Operator perusahaan kudu ...
    Waca liyane
  • Kegiatan mbangun tim sing selaras rampung kanthi sukses

    Kegiatan mbangun tim sing selaras rampung kanthi sukses

    Ing pungkasan musim panas, tim sing didadekake sedhela mundur saka pakaryan saben dinane sing sibuk kanggo acara mbangun tim.Kagiyatan mbangun kelompok iki suwene rong dina sewengi.Kita lunga menyang papan sing apik lan nginep ing homestay khas lokal.Kita wis...
    Waca liyane
  • Tim teknik sing selaras bali menyang omah kanthi slamet lan menang

    8 Februari 2022 nganti 28 Juni 2022. Sawise luwih saka patang wulan urip ing Afrika, tim teknik Aligned bali menyang omah kanthi slamet lan menang.Padha bali menyang ngrangkul motherland lan kanggo kulawarga gedhe Aligned.Kepiye tim teknik Aligned maju nalika ngadhepi adver ...
    Waca liyane
  • Teknologi Aligned kasil ngrampungake tes sampel pelanggan

    Teknologi Aligned kasil ngrampungake tes sampel pelanggan

    Ing musim semi 2022, miturut tuntunan langkah-langkah kontrol epidemi nasional, kabeh bagean negara nglawan wabah kasebut.Ing wektu iki, customer wis tuku baris produksi kita, nanging wiwit departemen R&D customer ing Zhejiang, pabrik punika ...
    Waca liyane
  • Bali menyang omah kanthi kemenangan, sambutan direktur sawise adol ing omah

    Bali menyang omah kanthi kemenangan, sambutan direktur sawise adol ing omah

    Kaya pepatah Cina kuno, "Yen sampeyan ngerti ana macan ing gunung, sampeyan kudu menyang gunung macan."Ing pengaruh epidemi saiki, epidemi ing luar negeri luwih serius, lan dheweke duwe risiko kena infeksi kapan wae lan ing endi wae....
    Waca liyane
  • Tim sales sinau mesin nggawe film tipis lisan paling anyar

    Tim sales sinau mesin nggawe film tipis lisan paling anyar

    Ing tanggal 14 Juni, tim sales teknologi aligend rawuh ing sesi latihan mesin ODF, sing diterangake dening manajer Cai Qixiao.Tujuan utama latihan iki yaiku sinau babagan mesin nggawe film ODF paling anyar.Pisanan, Manager Cai Qixiao menehi rincian ...
    Waca liyane
  • Aligned Technology nganakake acara Hari Ayah

    Aligned Technology nganakake acara Hari Ayah

    Mbok menawa butuh istirahat saka anget omah kanggo tuwuh kanthi cepet.Wong-wong sing ditresnani mesthi dadi sumber iman kita, lan omah bakal dadi papan sing aman sing bisa nutupi kita ing kabeh perkara.Ing tanggal 19 Juni, kita nganakake acara "Hari Bapa" ing Aligned kanggo ngliwati t...
    Waca liyane
  • Film larut lisan nyebabake panjaluk pasar

    Pasar film larut lisan global samesthine bakal ndhaptar CAGR 9.9%. Panggunaan film sing larut kanthi lisan ing proses daur ulang ing macem-macem industri nyebabake panjaluk pasar. Amarga iki, regane pasar bakal tekan $ 743.8 yuta ing 2028. Global paling anyar. “Oral Dis...
    Waca liyane
  • The Great Dragon Study Tours

    The Great Dragon Study Tours

    ——Mlebet great dragon optical, co.,ltd Manajemen perusahaan perlu filosofi, kanggo entuk filosofi umum karo kabeh karyawan.Tetep ing filosofi apa sing bener minangka manungsa, nindakake misi perusahaan lan nggawe rasa seneng kanggo kabeh karyawan ....
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2