Babagan awake dhewe

SAPA KITA

Zhejiang Aligned Technology Co., Ltd. Utamane melu film disintegrasi lisan, patch transdermal lan peralatan farmasi liyane lan solusi lengkap.

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing ngrusak tradisi lan nggawe teknologi farmasi ing mangsa ngarep.

Shanghai Aligned Manufacture & Trade Co., Ltd. didegake ing 2004 dening klompok pasca-70s lan post-80s kanthi impen, aspirasi lan perjuangan kanggo inovasi, banjur ditransfer menyang Zhejiang lan ngadegake Zhejiang Aligned Technology Co., Ltd.

Swara taun, kinerja perusahaan wis berkembang kanthi cepet, lan wis akeh didol ing China, Amerika Serikat, Kanada, India, Mesir, Indonesia lan negara lan wilayah liyane lan wis dipuji, ditegesake, lan malah dipindhah.

pabrik selaras02
pabrik selaras03
pabrik selaras01
pabrik selaras04

Misi
Kanggo entuk nilai sing luwih dhuwur kanggo staf lan pelanggan (Kabegjan dobel materi lan semangat kanggo staf).
Kanggo mbantu ilmu lan teknologi Tionghoa menyang saindenging jagad, menehi kontribusi kanggo kesehatan manungsa lan pembangunan sing lestari.

The Vision
Kanggo dadi supplier premium kanggo peralatan kualitas dhuwur Cina kanggo ngawula industri pharmaceutical global, dadi pimpinan dikenali ing industri, sing ndadekake karyawan seneng, pelanggan kena, lan masyarakat dihormati.

Nilai-nilai
Inisiatif, kemajuan, kolaborasi, tanggung jawab, praktik, andhap asor, altruisme, tantangan, kapentingan umum.

selaras1
配件库
selaras2
selaras3

APA KITA

Pengin cepet mlebu pasar Oral Thin Film (OTF),? Pengin ndeleng kaya apa produk rampung sing siap didol?

Kita nyedhiyakake uji coba formula profesional, supaya produk kasebut bisa diowahi saka bahan mentah dadi pembentukan film lan produk tas pungkasan.Adhedhasar pengalaman jangka panjang ing lapangan iki, kita uga bakal menehi saran optimasi kanggo formulasi sampeyan kanggo nambah stabilitas lan output produk.

Luwih saka 27 perusahaan nindakake eksperimen formula lan tes peralatan

Tes formula
209 kaping
12540 menit

commissioning peralatan
633 kaping
37980 menit

tes
apa kita nindakake001
apa kita nindakake002
apa kita nindakake003
apa kita nindakake004

Ing paruh kapindho 2018, kita ketemu ing pameran CPHI.Ing wektu kasebut, pelanggan isih duwe proses nol lan formula nol.

Ing separo pisanan 2019, sawise puluhan conto pangembangan formula, tingkat suksese sithik banget, nanging kita ora nyerah.We dites rumus kanggo pelanggan 121 kaping, 7260 menit;sampel peralatan 232 kaping, 13920 menit, kang langgeng rong taun.

Ing 2018-2020, kita ngancani pelanggan kanggo tuwuh saka boten kanggo film packaging.Garis produksi wis dikirim lan latihan rampung ing paruh kapindho 2020.

sampel 2019
sampel 2019-1
sampel 2020-1
sampel 2020

Sadurunge tes

Sawise tes

Layanan sawise dodolan teladan lan pitulungan teknis saka tim teknologi Aligned sing berpengalaman

Apa sing kita lakoni3
STUDI KASUS1
bombay3
Apa sing kita lakoni5

TAMPILAN USER

partner-foto11311

Priksa asil pungkasane