Mesin kemasan karton

  • Mesin Overwrapping Cellophane

    Mesin Overwrapping Cellophane

    Mesin iki diimpor konverter frekuensi digital lan komponen listrik, sing operasi stabil lan dipercaya, nutup padhet, lancar lan ayu, lan liya-liyane. otomatis nempel pita emas keamanan.Kacepetan kemasan bisa dadi regulasi kacepetan tanpa langkah, panggantos karton lempitan lan sawetara bagean bakal ngidini mesin ngemas spesifikasi kemasan sing beda-beda (Ukuran, dhuwur, jembar).Mesin kasebut akeh digunakake ing obat, produk kesehatan, panganan, kosmetik, alat tulis, produk audio lan video, lan industri IT liyane ing macem-macem barang kothak kemasan otomatis siji-potong.

  • Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130

    Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130

    Mesin karton sachet otomatis KXH-130 yaiku mesin kemasan sing mbentuk karton, tutup mburi tutup lan karton segel, nggabungake cahya, listrik, gas.Cocog kanggo sachets kemasan otomatis, kantong, blisters, botol, tabung etc ing kesehatan, industri kimia etc. lan bisa beda-beda ing syarat-syarat ukuran bisnis.

    Solusi: Proses karton horisontal minangka solusi sing trep kanggo kemasan sachet sing aman lan ramah pelanggan ing kothak mbukak tutup.