Produk

  • OZM-160 Otomatis Oral Lancip Film Nggawe Machine

    OZM-160 Otomatis Oral Lancip Film Nggawe Machine

    Mesin nggawe film thim lisan minangka peralatan khusus sing nyebar bahan cair kanthi merata ing film ngisor kanggo nggawe bahan film sing luwih tipis, lan bisa dilengkapi fungsi kayata koreksi penyimpangan, laminasi, lan pemotongan.Cocog kanggo obat, kosmetik, produk kesehatan, industri panganan.

    Kita dilengkapi dhukungan teknis profesional lan layanan sawise-sales, lan nyedhiyakake debugging mesin, bimbingan teknis lan pelatihan personel kanggo perusahaan pelanggan.

  • ZRX Series Vacuum Emulsifying Mixer Machine

    ZRX Series Vacuum Emulsifying Mixer Machine

    Peralatan iki cocog kanggo krim emulsi utawa produk kosmetik ing industri farmasi, kosmetik, panganan lan kimia.Ringkesan: The Series Vacuum Emulsifying Mixer wis nindakake dhasar dandan ing teknologi sing diimpor saka Jerman lan utamane migunani ing industri kosmetik lan produk ointment.Peralatan iki utamane kalebu tangki emulsi, tangki kanggo panyimpenan bahan adhedhasar lenga, tangki kanggo panyimpenan bahan adhedhasar banyu, sistem vakum, sistem hidrolik, lan pengontrol listrik.Peralatan iki nduweni fitur ing ngisor iki: operasi sing gampang, struktur kompak, kinerja stabil, efek homogenisasi sing apik, entuk manfaat produksi sing dhuwur, reresik lan pangopènan sing trep, kontrol otomatis sing dhuwur.

  • OZM340-2M Mesin Nggawe Film Tipis Oral Otomatis

    OZM340-2M Mesin Nggawe Film Tipis Oral Otomatis

    Mesin nggawe film tipis lisan biasane dirancang kanggo nggawe film sing disintegrasi kanthi lisan, film lisan sing cepet larut lan jalur penyegar ambegan.Utamane cocog kanggo kebersihan lisan lan industri panganan.

    Peralatan kasebut nggunakake kontrol kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis mesin, listrik, cahya lan gas, lan nggawe inovasi desain miturut standar "GMP" lan Standar Keamanan "UL" ing industri farmasi.

  • OZM-120 oral dissolving film nggawe mesin (tipe lab)

    OZM-120 oral dissolving film nggawe mesin (tipe lab)

    Mesin nggawe film dissolving lisan (jinis lab) minangka peralatan khusus sing nyebarake bahan cair ing film ngisor kanthi rata kanggo nggawe bahan film sing luwih tipis, lan bisa dilengkapi fungsi kayata laminasi lan slitting.

    Mesin nggawe film jinis lab bisa digunakake ing manufaktur produk farmasi, kosmetik utawa panganan.Yen sampeyan pengin nggawe patch, strip film larut lisan, adhesive mucosal, topeng utawa lapisan liyane, mesin nggawe film jinis lab kita tansah bisa dipercaya kanggo entuk lapisan presisi sing dhuwur.Malah produk komplèks sing tingkat pelarut residual kudu memenuhi watesan sing ketat bisa diprodhuksi nggunakake mesin nggawe film jinis lab.

  • OZM-340-4M Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis

    OZM-340-4M Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis

    Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film oral, transfilm, lan strip freshener tutuk sing bisa larut kanthi cepet, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.

  • KFG-380 Otomatis Oral film tipis Slitting & mesin pangatusan

    KFG-380 Otomatis Oral film tipis Slitting & mesin pangatusan

    Mesin slitting film Oral digunakake kanggo peralatan proses penengah, nggarap peeling film saka operator mylar, pangatusan film supaya seragam, proses slitting lan proses gulung maneh, sing njamin adaptasi sing tepat kanggo proses pengepakan sabanjure.

    Ing proses produksi film ODF, sawise film rampung, kena pengaruh lingkungan produksi utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni.Kita kudu nyetel lan ngethok film sing wis diprodhuksi, biasane babagan ukuran pemotongan, nyetel kelembapan, lubricity lan kondisi liyane, supaya film bisa tekan tahap pengemasan, lan nggawe pangaturan kanggo langkah sabanjure kemasan.Peralatan kita bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis produk film.Peralatan iki minangka proses sing penting ing proses produksi film, njamin efisiensi panggunaan maksimal film kasebut.

  • KFM-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis

    KFM-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis

    Iki mesin nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.

  • OZM340-10M Transdermal Patch Nggawe Machine

    OZM340-10M Transdermal Patch Nggawe Machine

    Peralatan OZM340-10M bisa ngasilake film tipis Oral lan Patch Transdermal.Outpute kaping telu tinimbang peralatan skala menengah, lan minangka peralatan kanthi output paling gedhe saiki.

    Iku peralatan khusus kanggo mbikak bahan Cairan roto-roto ing film basa kanggo nggawe bahan film tipis, lan nambah film laminated ing.Cocog kanggo industri obat, kosmetik, lan produk perawatan kesehatan.

    Peralatan kasebut nggunakake regulasi kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis sing digabungake karo mesin, listrik lan gas, lan dirancang kanthi ketat karo standar "GMP" lan standar safety "UL" ing industri farmasi.Peralatan kasebut nduweni fungsi nggawe film, pangatusan hawa panas, laminating, lan liya-liyane. Indeks data dikontrol dening panel kontrol PLC. Sampeyan uga bisa dipilih kanggo nambah fungsi kayata koreksi penyimpangan, slitting.

    Perusahaan nyedhiyakake dhukungan teknis profesional lan layanan sawise-sales, lan nemtokake personel teknis menyang perusahaan pelanggan kanggo debugging mesin, bimbingan teknis lan pelatihan personel.

  • Mesin Kemasan Patch Transdermal

    Mesin Kemasan Patch Transdermal

    Mesin pembungkus kantong strip yaiku mesin kemasan farmasi sing utamane digunakake kanggo ngemas barang-barang cilik sing rata kayata film larut lisan, film tipis lisan lan bandage adesif.Bisa nawakake kantong farmasi kanthi sifat penghalang sing dhuwur kanggo nglindhungi produk saka kelembapan, cahya lan kontaminasi, uga fitur kinerja sealing sing entheng, gampang dibukak lan ditingkatake.Kajaba iku, gaya kantong bisa didesain.

  • Mesin Overwrapping Cellophane

    Mesin Overwrapping Cellophane

    Mesin iki diimpor konverter frekuensi digital lan komponen listrik, sing operasi stabil lan dipercaya, nutup padhet, lancar lan ayu, lan liya-liyane. otomatis nempel pita emas keamanan.Kacepetan kemasan bisa dadi regulasi kacepetan tanpa langkah, panggantos karton lempitan lan sawetara bagean bakal ngidini mesin ngemas spesifikasi kemasan sing beda-beda (Ukuran, dhuwur, jembar).Mesin kasebut akeh digunakake ing obat, produk kesehatan, panganan, kosmetik, alat tulis, produk audio lan video, lan industri IT liyane ing macem-macem barang kothak kemasan otomatis siji-potong.

  • Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130

    Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130

    Mesin karton sachet otomatis KXH-130 yaiku mesin kemasan sing mbentuk karton, tutup mburi tutup lan karton segel, nggabungake cahya, listrik, gas.Cocog kanggo sachets kemasan otomatis, kantong, blisters, botol, tabung etc ing kesehatan, industri kimia etc. lan bisa beda-beda ing syarat-syarat ukuran bisnis.

    Solusi: Proses karton horisontal minangka solusi sing trep kanggo kemasan sachet sing aman lan ramah pelanggan ing kothak mbukak tutup.

  • Mesin pangisi kaset ODF Strips

    Mesin pangisi kaset ODF Strips

    Mesin cartoning otomatis minangka peralatan khusus kanggo karton obat, panganan, lan bahan film liyane.Peralatan kasebut nduweni fungsi integrasi multi-roll, nglereni, tinju, lsp. Indikator data dikontrol dening panel tutul PLC.Peralatan kasebut digawe kanthi dandan terus lan riset lan pangembangan inovatif kanggo panganan lan obat film anyar.Kinerja lengkap wis tekan tingkat sing unggul.Teknologi sing relevan ngisi kesenjangan ing industri lan luwih praktis lan ekonomis.