Mesin cetak lan packing

  • KFG-380 Otomatis Oral film tipis Slitting & mesin pangatusan

    KFG-380 Otomatis Oral film tipis Slitting & mesin pangatusan

    Mesin slitting film Oral digunakake kanggo peralatan proses penengah, nggarap peeling film saka operator mylar, pangatusan film supaya seragam, proses slitting lan proses gulung maneh, sing njamin adaptasi sing tepat kanggo proses pengepakan sabanjure.

    Ing proses produksi film ODF, sawise film rampung, kena pengaruh lingkungan produksi utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni.Kita kudu nyetel lan ngethok film sing wis diprodhuksi, biasane babagan ukuran pemotongan, nyetel kelembapan, lubricity lan kondisi liyane, supaya film bisa tekan tahap pengemasan, lan nggawe pangaturan kanggo langkah sabanjure kemasan.Peralatan kita bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis produk film.Peralatan iki minangka proses sing penting ing proses produksi film, njamin efisiensi panggunaan maksimal film kasebut.

  • KFM-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis

    KFM-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis

    Iki mesin nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.

  • Mesin Kemasan Patch Transdermal

    Mesin Kemasan Patch Transdermal

    Mesin pembungkus kantong strip yaiku mesin kemasan farmasi sing utamane digunakake kanggo ngemas barang-barang cilik sing rata kayata film larut lisan, film tipis lisan lan bandage adesif.Bisa nawakake kantong farmasi kanthi sifat penghalang sing dhuwur kanggo nglindhungi produk saka kelembapan, cahya lan kontaminasi, uga fitur kinerja sealing sing entheng, gampang dibukak lan ditingkatake.Kajaba iku, gaya kantong bisa didesain.