Mesin packaging kaset

  • Mesin pangisi kaset ODF Strips

    Mesin pangisi kaset ODF Strips

    Mesin cartoning otomatis minangka peralatan khusus kanggo karton obat, panganan, lan bahan film liyane.Peralatan kasebut nduweni fungsi integrasi multi-roll, nglereni, tinju, lsp. Indikator data dikontrol dening panel tutul PLC.Peralatan kasebut digawe kanthi dandan terus lan riset lan pangembangan inovatif kanggo panganan lan obat film anyar.Kinerja lengkap wis tekan tingkat sing unggul.Teknologi sing relevan ngisi kesenjangan ing industri lan luwih praktis lan ekonomis.