peralatan produksi skala pilot ODF

  • OZM-160 Otomatis Oral Lancip Film Nggawe Machine

    OZM-160 Otomatis Oral Lancip Film Nggawe Machine

    Mesin nggawe film thim lisan minangka peralatan khusus sing nyebar bahan cair kanthi merata ing film ngisor kanggo nggawe bahan film sing luwih tipis, lan bisa dilengkapi fungsi kayata koreksi penyimpangan, laminasi, lan pemotongan.Cocog kanggo obat, kosmetik, produk kesehatan, industri panganan.

    Kita dilengkapi dhukungan teknis profesional lan layanan sawise-sales, lan nyedhiyakake debugging mesin, bimbingan teknis lan pelatihan personel kanggo perusahaan pelanggan.