Layanan

icon_pesawat pangopènan

Layanan pra-sales

Layanan solusi siji-mandeg lengkap, kalebu desain proses kerja, tes titik utawa produksi pilot, layanan konsultasi, kualifikasi peralatan.

111

Jurusan Teknologi Selaras

555

Kanthi Pelanggan

Pangopènan

icon_pesawat pangopènan

Dirancang karo urip layanan kanggo paling10 taun ing operasi sing tepat.

Pangopènan biasa njamin kinerja dhuwur, minimalake downtime, nambah keamanan operasi.

Kontrak layanan kita kalebu FAT, SAT, ngatasi masalah online, ngganti suku cadang lan validasi peralatan sing dibantu.

222

Kanthi Pelanggan

sdr

Kanthi Pelanggan

444

Kanthi Pelanggan

invoice_warranty_line

Garansi

Dirancang karo urip layanan kanggo paling10 taun ing operasi sing tepat.

Garansi standar 24 wulan.

Garansi tambahan kanggo spare parts kanggo 2 taun.

Layanan jaringan distributor kasedhiya kanggo nawakake kualitas lan layanan reaksi ing tingkat lokal.

Tingkat kinerja sing mantep ing basis latihan kualitas.

cof

Tim selaras ing AS

777

Tim selaras ing AS

888

Didadekake siji sawise-sale Service Departmentafter

Kualifikasi

kualifikasi

Kualifikasi Instalasi (IQ) lan Kualifikasi Operasi (OQ), Kualifikasi Kinerja (PQ) diwenehake kanthi gratis kanthi tuku peralatan.

px

Layanan latihan

Setup mesin, operasi mesin ing kondisi paling luweh

Debugging lan njupuk masalah

Tes fungsi lan kinerja kanggo siklus urip sing luwih dawa.

999

Tim Selaras ing Indonesia

101010

Tim Selaras ing India

FAQ

1.Apa produk ODF sampeyan?
2.Apa sampeyan pengin pangsa pasar obat ODF menyang kategori sampeyan?
3.Apa sampeyan ngarepake njelajah luwih akeh bisnis kanthi nggunakake teknologi pangiriman obat ODF?
4.Apa sampeyan duwe pengalaman kerja ing produk ODF?
5.Apa sampeyan arep nggawe obat medis utawa kesehatan utawa film kosmetik?
6.Apa sampeyan duwe tim ilmiah sing nggarap pangembangan formulasi ODF sampeyan?
7.Apa sampeyan bakal ngasilake produk ODF utawa film buccal?
8.Apa solvent sampeyan adhedhasar banyu utawa organik?

9.Apa kekandelan saka film garing sampeyan gawé?
10.Apa akurasi film produk sampeyan toleran?
11.Apa keuntungan saka intake obat ODF?
12.Apa sampeyan arep nindakake tes pilot utawa produksi komersial?
13.Apa suhu.Rentang setelan kanggo film ODF sampeyan?
14.Apa babagan wangun strip lan ukuran strip sing ana ing dhaptar produk sampeyan
15.Apa sampeyan duwe varian jinis kemasan kanthi macem-macem wujud?