peralatan produksi skala menengah ODF

  • OZM-120 oral dissolving film nggawe mesin (tipe lab)

    OZM-120 oral dissolving film nggawe mesin (tipe lab)

    Mesin nggawe film dissolving lisan (jinis lab) minangka peralatan khusus sing nyebarake bahan cair ing film ngisor kanthi rata kanggo nggawe bahan film sing luwih tipis, lan bisa dilengkapi fungsi kayata laminasi lan slitting.

    Mesin nggawe film jinis lab bisa digunakake ing manufaktur produk farmasi, kosmetik utawa panganan.Yen sampeyan pengin nggawe patch, strip film larut lisan, adhesive mucosal, topeng utawa lapisan liyane, mesin nggawe film jinis lab kita tansah bisa dipercaya kanggo entuk lapisan presisi sing dhuwur.Malah produk komplèks sing tingkat pelarut residual kudu memenuhi watesan sing ketat bisa diprodhuksi nggunakake mesin nggawe film jinis lab.

  • OZM-340-4M Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis

    OZM-340-4M Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis

    Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film oral, transfilm, lan strip freshener tutuk sing bisa larut kanthi cepet, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.