ZRX Series Vacuum Emulsifying Mixer Machine

Katrangan singkat:

Peralatan iki cocog kanggo krim emulsi utawa produk kosmetik ing industri farmasi, kosmetik, panganan lan kimia.Ringkesan: The Series Vacuum Emulsifying Mixer wis nindakake dhasar dandan ing teknologi sing diimpor saka Jerman lan utamane migunani ing industri kosmetik lan produk ointment.Peralatan iki utamane kalebu tangki emulsi, tangki kanggo panyimpenan bahan adhedhasar lenga, tangki kanggo panyimpenan bahan adhedhasar banyu, sistem vakum, sistem hidrolik, lan pengontrol listrik.Peralatan iki nduweni fitur ing ngisor iki: operasi sing gampang, struktur kompak, kinerja stabil, efek homogenisasi sing apik, entuk manfaat produksi sing dhuwur, reresik lan pangopènan sing trep, kontrol otomatis sing dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Bahan bagean sing dikontak yaiku baja tahan karat SUS316L, ing njero lan njaba peralatan kasebut nganggo polishing pangilon lan tekan standar GMP.
2. Kabeh pipelines lan parameter sing kontrol automaticlly.Lan piranti listrik sing diimpor saka negara manca, kayata Siemens, Schneider lan liya-liyane.
3. Emulsifying tank karo sistem reresik CIP, iku nggawe reresik dadi gampang lan efektif.
4. tank Emulsifying adopts sistem agitating tersier, lan sak emulsification ing, kabèh Processing ing lingkungan vakum, supaya ora mung bisa ngilangi spume kang digawe ing Processing emulsification, nanging uga bisa supaya polusi rasah.
5. The homogenizer adopts teknologi paling majeng, iku bisa njaluk efek emulsifying becik.Kacepetan emulsifikasi dhuwur yaiku 0-3500r / min, lan kacepetan pencampuran sing kurang yaiku 0-65r / min.

Vacuum mixing emulsifier1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan