Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130

Katrangan singkat:

Mesin karton sachet otomatis KXH-130 yaiku mesin kemasan sing mbentuk karton, tutup mburi tutup lan karton segel, nggabungake cahya, listrik, gas.Cocog kanggo sachets kemasan otomatis, kantong, blisters, botol, tabung etc ing kesehatan, industri kimia etc. lan bisa beda-beda ing syarat-syarat ukuran bisnis.

Solusi: Proses karton horisontal minangka solusi sing trep kanggo kemasan sachet sing aman lan ramah pelanggan ing kothak mbukak tutup.


Detail Produk

Tag produk

Diagram sampel

KXH-130 Mesin Karton Sachet Otomatis

Proses Kerja

Loading produk
Transfer sachet vertikal
Majalah kosong lan pickup
degdegan karton
Pendorong produk
Tutup tutup sisih
Flap tuck ing operasi
Penutupan karton / End Hot uyuh
Kode embossing
Kode Steel stamping
Carton discharge

Mesin Karton Sachet Otomatis KXH-130003

Fitur

1. Kemasan sachet terpadu ing proses lengkap kanggo strip.
2. Unit tumpukan sachet vertikal lan dipakani dening vakum tucking (loading 5 utawa 10 utawa 30 pcs saben kothak bisa diatur).
3. Sistem aman lengkap kanggo nransfer sachet ing kompak.
4. Ganti karton Tooless.
5. Lengkap kode embossing print lan stamping loro ends saka karton.
6. Ngadopsi PLC sawijining karo HMI layar tutul majeng, nalika sistem electrical utamané Siemens, SMC.
7. Kabeh bagean obah lan piranti actuating dilakokno karo mekanisme mandeg otomatis nggunakake tutup safety.
8. Efisiensi kerja sing dioptimalake ing saben tahap ing proses kemasan karton.
9. Sensor ngarsane produk (ora ana produk, ora ana karton).
10. Desain konstruksi canggih lan kompak ing GMP Compliance.
11. Fleksibilitas paling dhuwur karo drive servo dinamis.
12. Gampang lan cetha diatur operasi mesin.
13. Presensi karo pilihan nutup lim.

Parameter teknis

barang

Paramèter

Kacepetan Karton

80-120 kothak / min

kothak

Syarat Mutu

250-350g/㎡[ Ukuran karton ]

Range Dimensi

(L × W × H)

(70-180)mm × (35-80)mm × (15-50)mm

leaflet

Syarat Mutu

60-70 g / ㎡

Spesifikasi Leaflet Unfolded

(L × W)

(80-250)mm × (90-170)mm

Lipat Range

(L × W)

[ 1-4 ] Lempitan

Udara Terkompresi

Tekanan Kerja

≥0.6mpa

Konsumsi Udara

120-160 L / min

Power Supply

220V 50HZ

Daya Motor Utama

1,1 kw

Ukuran Mesin (L × W × H)

3100mm × 1100mm × 1550mm (Mubeng)

Bobot Mesin

Kira-kira 1400kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan