KFG-380 Otomatis Oral film tipis Slitting & mesin pangatusan

Katrangan singkat:

Mesin slitting film Oral digunakake kanggo peralatan proses penengah, nggarap peeling film saka operator mylar, pangatusan film supaya seragam, proses slitting lan proses gulung maneh, sing njamin adaptasi sing tepat kanggo proses pengepakan sabanjure.

Ing proses produksi film ODF, sawise film rampung, kena pengaruh lingkungan produksi utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni.Kita kudu nyetel lan ngethok film sing wis diprodhuksi, biasane babagan ukuran pemotongan, nyetel kelembapan, lubricity lan kondisi liyane, supaya film bisa tekan tahap pengemasan, lan nggawe pangaturan kanggo langkah sabanjure kemasan.Peralatan kita bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis produk film.Peralatan iki minangka proses sing penting ing proses produksi film, njamin efisiensi panggunaan maksimal film kasebut.


Detail Produk

Tag produk

Diagram sampel

KFG-380 Film tipis Oral Otomatis Mesin Slitting & Drying4

Kinerja & fitur

Mesin slitting film Oral digunakake kanggo peralatan proses penengah, nggarap peeling film saka operator mylar, pangatusan film supaya seragam, proses slitting lan proses gulung maneh, sing njamin adaptasi sing tepat kanggo proses pengepakan sabanjure.

Ing proses produksi film ODF, sawise film rampung, kena pengaruh lingkungan produksi utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni.Kita kudu nyetel lan ngethok film sing wis diprodhuksi, biasane babagan ukuran pemotongan, nyetel kelembapan, lubricity lan kondisi liyane, supaya film bisa tekan tahap pengemasan, lan nggawe pangaturan kanggo langkah sabanjure kemasan.Peralatan kita bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis produk film.Peralatan iki minangka proses sing penting ing proses produksi film, njamin efisiensi panggunaan maksimal film kasebut.

The Oral film slitting mesin fungsi printing laser dirancang anyar.The Oral film slitting machine slitting funtion bisa equipp ing mesin nggawe.Siji Oral film slitting machine slitting funtion bisa ndhukung telung Unit mesin packing.
Biasane, para pelanggan tuku peralatan kanggo ngasilake obat-obatan sing mbutuhake panyerepan kanthi cepet kanggo nambani macem-macem penyakit.Obat kasebut mbutuhake panyerepan kanthi cepet kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet lan nyuda gejala pasien.

Sawise pirang-pirang taun R&D lan produksi, peralatan kita terus nambah masalah ing eksperimen, ngrampungake masalah peralatan, masalah desain peralatan sing luwih apik, lan menehi jaminan teknis sing kuat kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. menehi layanan sawise-sales efisien, supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab mangsa.

Percaya marang Selaras, percaya marang kekuwatan iman!

KFG-380 Film tipis Oral Otomatis Mesin Slitting & Drying1
KFG-380 Film tipis Oral Otomatis Slitting & Mesin Pengeringan2

Parameter Teknis Utama

Proyek Parameter
Kapasitas Produksi Standar 0,002m-5m / min
Rampung Film Jembar 110-190 mm (Standar 380mm)
Jembar bahan baku ≦380mm
Total daya Telung fase limang baris 220V 50/60Hz 1.5Kw
Efisiensi saringan udara 99,95%
Aliran volume pompa udara ≧0,40 m3/min
Bahan packing Ketebalan film komposit slitting (biasane) 0,12mm
Ukuran total (L * W * H) 1930 * 1400 * 950 mm
Dibagi spesifikasi materi
Bahan packing tipe roll Bahan Roll diameter njaba
kekandelan 0.10-0.12
Roll diameteripun njero φ76-78 mm
Bahan Roll diameter njaba φ350 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita