KFM-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis

Katrangan singkat:

Iki mesin nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.


Detail Produk

Tag produk

Diagram sampel

KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis6
KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis7

Aplikasi

Iki mesin nglereni lan crosscutting antarane integrasi, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, final output Packaging produk lengkap, kanggo entuk integrasi saka packaging baris produk.

Motor utama nggunakake kontrol frekuensi, miturut dawa trip lan ukuran produk kanggo nyetel nomer blanking sing cocog.

Nggunakake manipulator ngemu mekanisme doyo tarik, operasi Gamelan, sinkronisasi akurat, ing sawetara bisa arbitrarily dirancang ukuran piring.Amarga nggunakake versi kontak-jinis saka dadi panas, ngurangi daya panas lan suhu, ngirit energi lan nambah stabilitas saka plastik.

Sawise nggunakake bahan kemasan, jiwit otomatis weker, mandheg, lan dilengkapi piranti safety mandeg darurat kanggo nambah operator ing debugging lan jamur kanggo safety.

Kabeh bagean ing kontak karo materi lan bagean liyane, digawe saka stainless steel lan bahan non-beracun, ketemu syarat "GMP".

Mesin kasebut cocog kanggo ngemas strip film menyang kantong, kayata film pembubaran lisan, strip mint, patch adesif, lan liya-liyane, duwe kaluwihan obat sing aman, gampang ditrapake, nangani lan nyimpen, bukti dampness, desain sealing sing sampurna, kuwat. shading, desain tas fleksibel ing wangun, ukuran lan werna.

KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis5
KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis6
KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis4

Kinerja lan Fitur

A.Mesin iki nggunakake konstruksi modul pamisah.

Sajrone transportasi lan reresik, modul bisa dicopot kanthi kapisah supaya gampang digunakake.

B. Motor utama nggunakake kontrol frekuensi, miturut dawa trip lan ukuran produk kanggo nyetel nomer blanking sing cocog.

C.Ngadopsi manipulator sing nyekel mekanisme traksi, operasi lancar, sinkronisasi sing akurat, ing kisaran sing bisa diatur, yaiku: ukuran strip bisa dirancang kanthi sewenang-wenang.

D. Kabeh bagean ing kontak karo materi digawe saka stainless steel lan bahan non-beracun lan ketemu syarat "GMP".

E.Slitting lan crosscutting terpadu, materi bisa sabenere dipérang dadi produk sheet-kaya siji, lan banjur nggunakake bajingan kanggo kanthi nemokake lan mindhah materi kanggo film packaging, laminated, panas sealing, punching, lan banjur output, kabèh proses tekan. integrasi kemasan lini produk.

KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis1
KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis2
KFC-230 Mesin Pembungkus film tipis Oral Otomatis3

Parameter Teknis Utama

barang Parameter
Kacepetan pukulan maksimal (standar 45 x 70 x 0.1mm) AL foil 5-40 kaping / min
Packing Film Jembar 200-260 mm
Jembar Bahan 100-140 mm
Daya panas sealing panas 1.5KW
Daya lan daya total Telung fase limang baris 380V50 / 60HZ, 5.8KW
daya motor utama 1.5KW
Aliran volume pompa udara > 0,25m3/ min
Bahan Packing Ketebalan film komposit heat-seal 0,03-0,05m
Sakabèhé ukuran (L * W * H) 3400X920X2000mm
Ukuran paket mesin (L * W * H) 3420X1080X2200mm
Total Bobot 2400Kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita