OZM-340-4M Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin ODF khusus nggawe bahan cair dadi film tipis.Bisa digunakake kanggo nggawe film oral, transfilm, lan strip freshener tutuk sing bisa larut kanthi cepet, kanthi macem-macem aplikasi ing lapangan farmasi, industri panganan lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Video

Diagram sampel

sampel 2020
sampel 2020-1

Fitur

Akurasi dosis dhuwur, cepet dissolving, release cepet, ora kangelan ngulu, acceptance dhuwur dening wong tuwa lan bocah-bocah, ukuran cilik trep kanggo nindakake.

OZM-3402 Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis1
OZM-3402 Mesin nggawe film tipis Oral Otomatis2

Prinsip kerja

Prinsip kerja mesin kasebut dilapisi kanthi merata lapisan bahan cair ing permukaan gulungan basa reel.Pelarut (kelembapan) kanthi cepet nguap lan garing liwat saluran pangatusan.Lan nduwurke tumpukan munggah sawise cooling (utawa gabungan karo materi liyane).Banjur, entuk produk pungkasan saka film kasebut (film komposit).

Kinerja & fitur

Peralatan kasebut nggunakake kontrol kacepetan konversi frekuensi lan teknologi kontrol otomatis mesin, listrik, cahya lan gas, lan ngrancang desain miturut standar "GMP" lan Standar Keamanan "UL" ing industri farmasi.Mesin Nggawe Film nduweni fungsi nggawe film, pangatusan udara lan fitur liyane.Kabeh parameter data diatur dening panel kontrol PLC.Model kasebut kanggo obat-obatan film tipis anyar kanggo perbaikan terus-terusan, inovasi lan riset lan pangembangan, kinerja lengkap kanggo tingkat domestik sing unggul, teknologi kanggo ngisi kesenjangan, lan peralatan sing diimpor luwih praktis lan ekonomis.

Parameter Teknis Utama

barang Paramèter
Model OZM-340II
Max casting jembaré 360 mm
Roll jembaré saka film 400 mm
Kacepetan Mlaku 0.1m-1.5m/min (gumantung saka formula lan teknologi proses)
diameteripun unwinding ≤φ350mm
Dhiameter nduwurke tumpukan ≤350mm
Cara panas & garing Pemanasan dening pemanas stainless steel njaba, panassirkulasi udara ing kipas sentrifugal
Kontrol suhu 30 ~ 80 ℃ ± 2 ℃
Ujung reeling ± 3,0 mm
daya 16Kw
Dimensi sakabèhé L × W × H: 2980 * 1540 * 1900mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita